Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε διάστημα 3 ωρών από την καταχώρησή της. Μετά από αυτό το διάστημα ενδέχεται η παραγγελία σας να έχει ήδη προχωρήσει στη διαδικασία παραγωγής, οπότε η ακύρωση δεν θα γίνει δεκτή.

Μπορείτε να στείλετε email στο hestiaconceptcandles@gmail.com με θέμα “Ακύρωση παραγγελίας”, αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία courier ACS και τα έξοδα μεταφορικών είναι 3 ευρώ για Ελλάδα.

Δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 25 ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από εμάς προς την εταιρεία courier υπολογίζεται σε 4-5 ημέρες, καθώς τα περισσότερα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας.

Από τη στιγμή που το δέμα σας παραδοθεί στην εταιρεία courier, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες για Ελλάδα.

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, στείλτε μας email στο hestiaconceptcandles@gmail.com με τον αριθμό παραγγελίας σας για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής.

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε προϊόντα της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών μετά την παράδοσή τους. (Σαββατοκύριακα και Αργίες υπολογίζονται μέσα στις 14 ημέρες)

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, τυλιγμένα προσεκτικά, καθαρά και αχρησιμοποίητα, άθικτα και με όλες τις ετικέτες προσαρτημένες. Όλα τα είδη πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Οι επιστροφές που δεν πληρούν την πολιτική μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτείται απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή αντικατάστασης του, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιστρέφεται το ποσό στον πελάτη πλην 6 ευρώ για Ελλάδα (3 ευρώ για το κόστος αποστολής και 3 ευρώ για το κόστος της επιστροφής).

Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, θα εξετάσουμε το προϊόν (ή τα προϊόντα) και θα σας ενημερώσουμε για την επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησης και τα χρήματα πιστώνονται στον αρχικό τρόπο πληρωμής.

Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα, όπως π.χ λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, τότε το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την επιχείρηση μας.