Γιατι κερι σογιασ;

Φιλοσοφία μας είναι η χρήση των προϊόντων μας αδιάλειπτα, χωρίς να είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και για την ατμόσφαιρα! Για αυτό τα φυτικά κεριά μας από φυτική σόγια μπορούν να καούν δίπλα σε ενήλικες , σε εφήβους, παιδιά, αλλά ακόμα και σε μωρά! Η σόγια αποτελεί φυσική ανανεώσιμη πηγή, δεν εμπεριέχει πετρελαιοειδή προϊόντα και αποτελεί μια νέα «πράσινη» εναλλακτική πηγή! Έτσι κατά την καύση της αφήνει να διαχέεται όμορφα το άρωμα του κεριού στην ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας!

ειναι τα υλικα σασ φιλικα προσ το περιβαλλον;

Η Hestia Concept Candles λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στην ελληνική ιστορία και κουλτούρα, αλλά προπάντων απέναντι στο περιβάλλον! Για αυτό το λόγο τα υλικά μας είναι 100% φυτικά, πλήρως ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα! Το δοχείο κεριού μπορεί με ένα καλό καθαρισμό να επαναχρησιμοποιηθεί!

τι πρεπει να προσεχω κατα την καυση του κεριου;

Μην αφήνετε το κερί δίπλα σε εύφλεκτες και μη σταθερές επιφάνειες, κοντά σε αέρινα ρεύματα και πηγές θερμότητας! Το ιδανικό θα ήταν να τοποθετείτε το κερί πάντα σε επιφάνεια, η οποία μπορεί να δεχτεί υψηλή θερμότητα! Να μην αφήνετε το κερί αναμμένο χωρίς επίβλεψη και κυρίως διατηρήστε το μακριά από παιδιά και κατοικίδια, για αποφυγή τραυματισμών.

γιατι το κερι μου δεν καιει ομοιομορφα;

Το κερί λειτουργεί όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος! «Θυμάται!». Για αυτό το λόγο προτείνεται η πρώτη καύση του κεριού να διαρκέσει έως και 2 ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να λιώσει όλη η πάνω επιφάνεια του κεριού, έτσι ώστε να μην γίνονται τα λεγόμενα τούνελ! Η καύση του να μην υπερβαίνει τις 2 ώρες σε κάθε χρήση για να μην αλλοιώνεται η μυρωδιά του κεριού!

πως παρατεινω τον χρονο καυσησ του κεριου;

Πριν από κάθε καύση είναι απαραίτητο με ένα ψαλίδι να κόβετε περιπου 0,5cm από την επιφάνεια του κεριού το φυτίλι σας! Είτε αυτό είναι από ξύλο είτε από βαμβάκι! Έτσι αποφεύγονται τυχόν μαύροι καπνοί, οι οποίοι είναι δυσάρεστοι στην μυρωδιά, αλλά αλλοιώνουν και το άρωμα του κεριού. Τέλος, κόβοντας το φυτίλι πριν από κάθε χρήση παρατείνετε τον χρόνο καύσης του κεριού!

μπορει το κερι να χρησιμοποιηθει και ωσ λαδι χεριων;

Η σόγια είναι φυτό, το οποίο κατόπιν επεξεργασίας μετατρέπεται σε λάδι (σογιέλαιο). Χρησιμοποιείται σε διάφορες μορφές και στα τρόφιμα, αλλά και για καλλυντική χρήση! Το φυτικό κερί σόγιας, μπορεί μετά την καύση και αφού ακόμη είναι υγρή η επιφάνεια, να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό λάδι χεριών. Προσοχή: Δεν βάζουμε το χέρι μέσα στο κερί, ενώ είναι ακόμα αναμμένο! Παίρνουμε πρώτα μια μικρή ποσότητα, την απλώνουμε σε μια μικρή επιφάνεια του χεριού και αν τυχόν δεν εμφανιστεί κάποιος ερεθισμός η αλλεργία , τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν λαδάκι ενυδάτωσης!

No products in the cart.